Ласкаво просимо !

logotype

Осіння прогулянка з неймовірною Іриною Осаволюк

17.12.2020

«Дуже люблю осінь, за її кольори, затишок та умиротворення» – фраза, з якої почалася наша розмова з Іриною. І чашка обліпихового чаю тут була дуже доречною.
Економіст зі збуту – робота, що вимагає точності і скрупульозності, тим паче на масштабному іноземному підприємстві. Та про свою роботу дівчина розповідає легко і, навіть, з гумором.
Про роботу та відпочинок, життя та сімейні цінності, жартома і всерйоз з красивою, чуттєвою, щирою та неймовірною Іриною Осаволюк.

 

 

ПРО РОБОТУ

«Рахую, як калькулятор і перевіряю, як інспектор»

У сім’ї КроШу я вже одинадцять років. Сама не знаю, коли вони пройшли..

Я роблю калькуляцію цін. Рахую вартість проводки для клієнта, оцінюю технічні зміни, які вносить Daimler для зміни того чи іншого вузла у кабельній мережі. От нещодавно калькулювала та створювала цінову пропозицію для нових автомобілів у Об’єднані Арабські Емірати. Нереально цікаво☺

Якщо говорити коротко, то – рахую, як калькулятор і перевіряю помилки в матеріалах, як інспектор.

«Шукаю легші методи для вирішення завдань»

Подобається отримувати від керівника нові цікаві завдання і шукати легші методи для їх вирішення. Потім тішить результат. Найважче виконати все вчасно, адже багато чого залежить не тільки від мене. Наприклад, швидкість передачі даних, відсутність цін на матеріали, помилки.

 

ЗАХОПЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК

«Adrenalin vs relax»

Неймовірно люблю кататися на лижах, захопилася років шість тому. Я не професійна лижниця і, навіть, не хочу нею бути. Люблю лижі за час, проведений на свіжому повітрі. Катаючись на лижах, я бачу гарні краєвиди та отримую море адреналіну. Кожного разу – нові емоції, які просто переповнюють і заряджають енергією на кілька місяців.

Також я дуже люблю куховарити, а віднедавна, ще й почала виготовляти солодку випічку.  Бажання було давно, та все не вистачало часу. А тут – карантин, вирішила провести його з користю. Записалася на курси кондитерів і закрутилося☺ А потім ще й друзі підтримали, додали впевненості і віри в себе. Взірцем у цій справі для мене є мама, з нею я навіть не намагаюсь рівнятись, вона робить справжню смакоту. Звісно, я хочу так само, думаю, у мене виходить☺

 

Випічка для мене – справжній relax, я ніби переміщуюсь в інший світ і перемикаюся з роботи на щось зовсім протилежне. Для мозку це наче ковток свіжого повітря.

Вчусь випікати імбирне печиво і для мене зараз кожен пряник цікавий. А найбільше люблю готувати слойки з домашнім сиром.

Вважаю, що кожен може створити свій шедевр, якщо робитиме справу з настроєм та любов’ю. Для мене секрет вдалої випічки полягає саме в цьому. А ще – я великий меломан і дуже люблю готувати під музику, завжди легко вибираю композицію до настрою.

 

ПРО ДИТИНСТВО

Я була дуже непосидючою дитиною. Я була скрізь і мене все цікавило. З малку хотіла бути вчителькою, як батьки, згодом з’явилося нове захоплення – дизайнер. А в результаті я інженер механік☺

ПРО ЖИТТЯ І ЖИТТЄВІ ПРИНЦИПИ

Життя – це безцінний подарунок, який потрібно берегти. А кожен новий день – це початок нового життя.

Посміхайтеся, навіть, якщо вам боляче і щось вийшло не так. Поважайте себе та інших, будьте собою, будьте незалежними та самодостатніми і просто насолоджуйтеся життям!

 

Взяти стакан обліпихового чаю, маленьку вафельку і просто насолодитись вечірнім парком, абстрагувавшись від роботи та буденності. Почитати цікаву книгу, закутавшись в одіяло, коли на вулиці падає дощ і мелодійно стукає в шибку. Взяти велосипед, виїхати за місто і поганяти вузькими лісовими доріжками, коли тепло… – все це неоціненні можливості, які ми маємо кожного дня. Використовуймо їх і насолоджуймося кожним моментом в житті.

Для мене щастя – це кожен новий день, а ще – дзвінок від батьків, який сповіщає, що у них все добре. Рідні – це найважливіші люди в моєму житті.

 

ПРО КНИГИ І РОДИННІ ЦІННОСТІ

 Люблю читати. Віддаю перевагу детективам, улюблений автор Джеймс Хедлі Чейз.

Завдяки прочитаним історіям легше розпізнавати обман і лукавство в житті. З захопленням читаю трилери – Дота Гатчісона та Бернадетт Енн Періс.

Любов до книг мені прищепив тато, у батьків дуже велика бібліотека і вони постійно поповнюють її новою літературою.

Бабуся навчила вишивати. Вона виховала в мені порядність пунктуальність і точність. Я дуже любила бабусю і любила її наслідувати.

 

ЖИТТЄВИЙ НАРКОТИК

Не уявляю свого життя без … цукерок. Жартую☺

Насправді, дуже люблю подорожувати. Грандіозних закордонних подорожей у мене поки що не було, але я знаю, що обов’язково поїду до Грузії та Норвегії. Тому що там неймовірні краєвиди.

 

Дуже люблю гори, я просто завмираю у цій атмосфері. Там все по іншому і там всі стають іншими. Ти ж не йдеш в похід один, а йдеш з командо. Ти відчуваєш підтримку друзів і, водночас, відповідальність не лише за себе, а й за всіх членів команди.

Люблю активний відпочинок. Зазвичай у мене та моїх друзів ідеї його проведення виникають спонтанно і з цього завжди виходить емоційний та цікавий рух. Коли ж хочу відпочити у спокої – їду до батьків, там тихо, затишно, безтурботно.

 

ПІД ЗАВІСУ

В житті бажаю всім людяності і взаємної ввічливості. Дивіться навкруги і і не пропускайте повз себе красу життя. Цінуйте все, що маєте, чого досягли і не бійтеся робити кроки до нових мрій, цілей та бажань!