Ласкаво просимо !

logotype

Директори «Кромберг енд Шуберт» подякували співробітникам за працю та вручили цінні подарунки

11.03.2021

Цінні подарунки, призи та подяка від керівництва – так на підприємстві «Кромберг енд Шуберт Житомир» відзначили День подяки співробітникам. Традиція дякувати працівникам поширена в країнах Європи та у Сполучених Штатах, втім, менеджмент компанії вирішив також відзначити своїх працівників. Окрім слів подяки, на підприємстві підготували подарунки, які розіграли між працівниками. Для участі у такій своєрідній лотереї не потрібно було виконувати якісь складні умови. Достатньо просто бути співробітником підприємства «Кромберг енд Шуберт». Працівники, які виграли подарунки, кажуть: приємно здивовані увагою.

«Так багато працівників, така подяка і фортуна – це дуже приємно. Для працівників, для простих людей – це дуже приємно. Це несподіванка, і я дуже задоволена цим подарунком», – каже комлектувальниця проводів Лариса Концевич.

«Для підтримки настрою колективу це дуже важливо. Перше враження у мене було – просто вау. Я навіть не вірила, поки не побачила своє прізвище у списку. Бо в мене така вдача, що я швидше десь вляпаюсь, аніж щось виграю», – жартує комлектувальниця проводів Наталя Сирида.

«Така традиція – це дуже класно. І коли це взагалі несподівано, то це дуже приємно. Я думаю, що інші працівники будуть чекати на свою удачу, бо отримати такий подарунок може кожен. І ці традиції, які приходять до нас з-за кордону, це дуже класно. Це приємні традиції, які заохочують працювати», – каже берштеллер Артем Чорний.

Технічна директорка підприємства «Кромберг енд Шуберт Житомир» Оксана Ткачук переконана: прояв уваги до співробітників допомагає краще розуміти проблеми колективу і це чудова нагода отримати зворотній зв’язок від працівників усіх ланок виробництва.

«Я така сама проста земна людина і всі ці ранги «я – генерал, ти – простий працівник» повинні стиратись. Тому цей вагомий внесок, який ми намагаємось зробити, подарувати хвилинку щастя для наших працівників – це, звичайно, мотивація як для них, так і для мене, бо я наближаюсь до цих людей, я спілкуюсь із ними, запитую, як їх справи, можу запитати що подобається, а що – ні. Зазвичай такі люди бачать більше, ніж ми, й отримати зворотній зв’язок дуже важливо. Тому це не просто подяка, але й можливість отримання зворотного зв’язку. Почути, що подобається, що мотивує і далі працювати над іншими проєктами, заходами, розуміти, як допомогти, як подякувати, як слухати», – вважає технічна директорка «Кромберг енд Шуберт Житомир» Оксана Ткачук.

На підприємстві «Кромберг енд Шуберт Житомир» сподіваються, що подібні прояви уваги та подяки працівникам стануть доброю традицією компанії.