Ласкаво просимо !

logotype

MAN

23.01.2019

В основі діяльності, як усієї корпорації Кромберг енд Шуберт, так і нашого заводу, зокрема, лежить політика орієнтації на клієнта. Ми дуже цінуємо довіру клієнтів та поважаємо кожного.

В 2018 році новим клієнтом «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» став автомобільний концерн MAN.

Наразі запущено виготовлення передсерійних проводок до вантажних автомобілів MAN, назва проекту MAN NHMR, на ньому працює близько 40 працівників, у тому числі Арслан Аннаєв.

MAN – це одна з найстаріших німецьких машинобудівних компаній, що випускає вантажні автомобілі, автобуси і дизельні двигуни. Раніше існувала під назвою Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg AG. Заснована в 1758 році, ця компанія до сьогодні продовжує займати високі позиції на світовій арені. Штаб-квартира MAN знаходиться в Мюнхені, а контрольний пакет акцій належить автомобільному концерну VW Group.

Як стверджують історики, сучасна компанія MAN зобов’язана своєю появою Наполеону Бонапарту, який планував захоплення Європи і йому була необхідна залізниця саме в Баварії.

 Визначив напрямок для розвитку компанії творчий інженер Рудольф Дизель (роки життя 1858-1913), який деякий час попрацював на MAN. У лютому 1893 року ним був запатентований чотиритактний ДВС, що став прадідусем сучасного дизельного мотора.

У 1931 році MAN випускає найпотужнішу в світі дизельну вантажівку.

В 1951 році з’являється серія М-двигунів, що працюють на дизельному паливі. Вони отримали сферичну камеру згоряння і стали дуже популярними завдяки високому ККД, економічності, м’якій і тихій роботі.

В 1986 році компанія отримує назву MAN AG, а штаб-квартира тепер розташовується в Баварії.

З початку 2000-х з’являється нове покоління вантажівок Trucknology Generation (TG), ця серія отримала приз «Вантажівка 2001 року».

Зараз компанія MAN SE продає свою продукцію більш, ніж у 120 країнах світу. Вона створила спільні підприємства в Індії, Польщі, Туреччині, Китаї, США, ОАЕ, Південній Африці, Узбекистані, Португалії та Австрії.