Ласкаво просимо !

logotype

«Кромберг енд Шуберт»: Житомир – європейське місто

03.09.2016

2-4 вересня Житомир святкував день міста. Святкування якісно відрізнялось від попередніх. В Житомирі було декілька локацій з активностями різного характеру.

«Кромберг енд Шуберт» не зміг стояти осторонь і взяв активну участь у святкових приготуваннях та проведенні заходів до Дня міста. Зокрема, джаз-фест під відкритим небом «Jazzomir» проходив за спонсорської підтримки заводу. Житомиряни мали змогу безкоштовно насолодитися якісною музикою. У затишній атмосфері для житомирян виступали гурти «Z-Band» (Житомир), «The Hypnotunez» (Вінниця), «Квартет Бартоша Пернала» (Польща), Вікторія Корженок та тріо Володимира Соляника (Донецьк, Київ).

А нам залишилось тільки порадіти, що завод запрацював в такому культурному і перспективному місті. Лучани, які працюють наразі на житомирському підприємстві були приємно вражені форматом і розмахом святкування.

«Ми хочемо якісних перетворень у Житомирі і в економічному плані, і культурному. Всіма силами долучаємося не тільки до збору європейських авто, але й до створення європейського образу міста», – розповідає Ярослав Мельник, керівник виробництва.

Також «Кромберг енд Шуберт» став спонсором виготовлення арт-інсталяції від відомого в місті художника Дмитра Краба «Космічний куб» і надалі планує продовжити підтримку творчих починань. Півторатонний куб буде «жити» в музеї космонавтики і нагадувати житомирянам про альтернативне святкування дня міста. «Космічний куб» був створений в рамках першого в Житомирі Космічного напівмарафону, в якому, до речі, також приймала участь команда «КРОШУ» (так скорочено заводівці називають «Кромберг енд Шуберт»).

За активну і щедру спонсорську підтримку «Кромберг енд Шуберт» сьогодні був відзначений подякою від міської ради.

«Нам було безумовно приємно за подяку. Сама атмосфера була тепла і весела – адже ми разом зробили таку корисну і велику справу. Зараз взагалі на заводі існує тенденція активного долучення працівників до різних видів спорту. Колектив молодий і енергійний, ми і в футбол граємо, і марафони бігаємо, і на «Драгон ботах» веслуємо. А керівництво всіляко підтримує такі здорові ініціативи», – коментує Ярослав Мельник – начальник виробничого відділу.